logo

Портфолио

Изживейте най-емоционалните моменти от сватбения ден с нашите сватбени трейлъри!

Ако Вашият сватбен ден е романтичен филм, този трейлър съдържа всички акценти. Той ще включва кратки аудио клипове от подготовката, вашите обети и тостовете на гостите, но наистина концентрира всички визуални моменти – като първия ви поглед, ходене по пътеката и танци на Вашата сватба. Целият трейлър е настроен към музикален стил по Ваш избор, така че Вашата личност да изпъкне.

Всеки от нашите трейлър  е напълно концептуализирана кинематографична кратка история, поставена на перфектно съчетана музика, която подчертава важни моменти, както и по-малки детайли, които отразяват нюансите на Вашия специален ден! Всеки трейлър филм може леко да варира от клиент до клиент в зависимост от някои фактори:

 • Различни часове на покритие
 • Музикалният избор е заявен от Вас или избран от нас, за да пасне на усещането на кадрите/аудиото
 • Всяка сватба има уникален стил
 • Допълнителни добавки на кадри – като отразяване на религиозна церемония или въздушен дрон

„ЮКС студио“ е сертифицирано, за да сме сигурни, че всеки един от нашите сватбени трейлъри и филми е създаден в същия, последователен стил и отговаря на стандартите и изискванията Ви. Всеки трейлър и филм е обработен с артистичен талант, което води до краен продукт, с който се гордеем и който ще харесате.

Трейлър на сватбен филм – защо трябва да го имате!

Социалните медии промениха света, в който живеем. Ние сме свързани с всички наши приятели чрез Facebook, Instagram, Twitter, блогове и т.н. Приятели, които иначе биха избледнели в спомените, приятели, които са учили с Вас преди години, или познати, които сте срещнали, но не поддържате връзка. Всички тези и повече стават достъпни в социалните медии. И това драстично промени начина, по който се споделят сватбени спомени!

Появата на социалните медии гарантира, че снимките могат да бъдат споделяни с още по-голям брой приятели и познати. Сватбените филми са твърде дълги за гледане онлайн и твърде големи за качване. Тук се намесват сватбените трейлъри.

Сватбените трейлъри предоставят най емоционалните моменти от цялата сватба монтирани в кратко видео от 2 до 5 минути. Никой няма време да гледа твърде дълги видеоклипове. Трейлърът подбира интервюта, емоции, най-важните моменти и много други и ги събира в забавни 5 минути кадри. Освен това, има много предимства да имате сватбен трейлър.

Ето топ 5 причини, поради които бихте искали трейлър за собствената си сватба:

 • Причина 1: Компактна версия на цялата Ви сватба за лесно разглеждане по всяко време.
 • Причина 2: Може да се сподели с приятели в социалните медии и роднини далеч с лекота.
 • Причина 3: Може да се архивира в услуги за споделяне на видео като youtube & vimeo за вечността.
 • Причина 4: Увековечете в паметта си най-добрите моменти от собствената си сватба. Ще гледате трейлъра на Вашия сватбен филм много пъти, докато го запомните наизуст!
 • Причина 5: Кара Ви да се чувствате като филмова звезда с трейлър на Вашата собствена сватба!
 • Стил на редактиране: може или не хронологичен; кинематографично като на филм.
 • Аудио: музика и части от диалог (може да се поиска само като музика).
 • Продължителност: 2-5 минути

Харесвате кинематографичния стил на нашите сватбени трейлъри? Имате въпроси или сте готови да започнете? Щракнете тук !

Още от нашите сватбени филми и трейлъри може да бъдат видяни в канала за световна кинематография и видеопродукция Vimeo UKS Studio.