logo

За мен

„Професионално видеозаснемане – ние правим вашите моменти вечни“

_c2b0278-знае-2016a

Казвам се Сашко Георгиев - видеооператор и основател на „ЮКС  студио”. Студиото съществува от 2002 година и през годините успя да спечели авторитет и популярност не само в София, но и извън нея. Благодарение на дългогодишния ми опит като видеооператор, успявам да разбера Вашите желания и да ги превърна в реалност.

Специализирал съм своите умения в сватбено видеозаснемане.

Можете да бъдете сигурни в качеството на услугите, тъй като ценя своите клиенти, тяхното мнение и желания.

Видеозаснемането се прави в 4K и Full HD формат с висока разделителна способност. Всички видеоклипове са направени с професионално оборудване.

При видеозаснемане или фотосесия нито една емоция няма да бъде подмината. Комични и трогателни моменти, усмивки и радост – всичко това непременно ще бъде отразено. Като се започне от композицията и се завърши с хората – всеки детайл ще Ви потопи в уникалната и приказна атмосфера на това прекрасно събитие!

На база натрупания ми богат опит мога да подскажа последователност от действия и подходящ сюжет. Това ще помогне заедно с Вас да постигнем необходимия резултат и да създадем искрен, емоционален и красив видео филм или фотокнига. А Вашата сватба или тържествено събитие да бъдат изпълнени с най-ярки цветове и емоции.

Какво получавате от мен?

Работя, за да получите безценна сватбена история и видео от Вашия сватбен ден!

  • Яснота

На първо място, ценя откритостта, искреността и простотата в хората. Когато е между хора, тогава за мен остава само да съм там в този момент и да заснема всичко това на видео. Мога да видя хората от най-добрата им страна.

  • Изявен стил

Това е ценно за мен. Да бъдете специални и да покажа Вас и Вашия стил, да не оставате безразлични. Това е, което въплъщаваме в своите видеа.

  • Не просто работа

За мен заснемането на сватба не е просто начин да печеля пари. Аз се развивам, винаги търся нещо свежо, развиващо, вдъхновено от вас. И ми носи удоволствие. Обръщам голямо внимание на всяко заснемане и монтаж.

Процесът на работа на „ЮКС студио” не завършва веднага след сватбата или празничното събитие. Следва професионална художествена обработка, благодарение на която всеки сватбен филм се превръща в шедьовър, изпълнен с магически чар и приказна атмосфера. Така се създава историята, която да съхраните за дълго във Вашите сърца.

Защо да изберете „ЮКС  студио”:

  • Професионализъм в работата;
  • Креативен подход и използване на висококачествена техника;
  • Индивидуално отношение към всеки клиент;
  • Богат опит;
  • Персонални съвети по постановката на сватбеното тържество и сценарий;
  • Уважение към желанията на клиента.

Възползвайте се от услугите на професионален видеоператор и няма да съжалявате за изгубените спомени, ще бъдете в състояние дори и след години да ги покажете, гледате, да се насладите заедно със семейството или приятели, връщайки се към моментите на щастие!Контакти

Кадър заснет по време на сватбеното видеозаснемане от професионален видеооператор.
Работни моменти от видеозаснемане на сватба.
Кадър заснет по време на сватбеното видеозаснемане от професионален видеооператор.
5 причини да наемете видеооператор, работни моменти от заснемане на сватбен филм.