logo

За мен

Казвам _c2b0278-sait-2016aсе Сашко Георгиев и съм основател на „ЮКС  студио”. Студиото съществува от 2002 година и вече успя да спечели авторитет и известност не само в София, но и извън нея. Благодарение на дългогодишния ми опит като видеооператор – от 1993 г. до днес, успявам да разбера Вашите желания и да ги превърна в реалност.
Специализирал съм своите умения в сватбено видеозаснемане.

Можете да бъдете сигурни в качеството на услугите, тъй като ценя своите клиенти и тяхното мнение.
Видеозаснемането се прави в HD и Full HD формат с висока разделителна способност. Всички видеоклипове са направени с професионално оборудване.

При видеозаснемане или фотосесия нито една емоция няма да бъде подмината. Комични и трогателни моменти, усмивки и радост – всичко това непременно ще бъде отразено. Като се започне от композицията и се завърши с хората – всеки детайл ще Ви потопи в уникалната и приказна атмосфера на това прекрасно събитие!

Натрупал богат опит, мога да подскажа последователност от действия и подходящ сюжет. Това ще помогне заедно с Вас да постигнем необходимия резултат и да създадем искрен, емоционален и красив видео филм или фотокнига. А Вашата сватба или тържествено събитие да бъдат изпълнени с най-ярки цветове и емоции.

Процесът на работа на „ЮКС студио” не завършва веднага след сватбата или празничното събитие. Следва професионална художествена обработка, благодарение на която всеки сватбен филм се превръща в шедьовър, изпълнен с магически чар и приказна атмосфера. Така се създава историята, която да съхраните за дълго във Вашите сърца.

Защо да изберете„ЮКС  студио”:

  • Професионализъм в работата;
  • Креативен подход и използване на висококачествена техника;
  • Индивидуално отношение към всеки клиент;
  • Богат опит;
  • Персонални съвети по постановката на сватбеното тържество и сценарий;
  • Уважение към желанията на клиента.

Възползвайте се от услугите на професионален видеоператор и няма да съжалявате за изгубените спомени, ще бъдете в състояние дори и след години да ги покажете, гледате, да се насладите заедно със семейството или приятели, връщайки се към моментите на щастие!

logo_UKSvideo

+359 898767578

Email: uksstudio@gmail.com