logo

Радостина & Пламен

Радостина и Пламен – Заедно като едно в дъжд и буря на конната база “Болкан Хорсес” в Етрополе

 

Разберете защо сватбените трейлъри и видеозаснемането са толкова важни за запазването на спомените. Те представят красивите моменти от специалния ден на младоженците и помагат да се съхранят тези емоции и спомени за години напред.

Така и при сватбената видео сесия на Радостина и Пламен, заснета в чудесната обстановка на конната база “Болкан Хорсес” в Етрополе, видеозаснемането позволява да се запазят емоциите и красотата на този специален ден. Вълнуващият сватбен трейлър представя кадри от техните уникални моменти, заедно с участието на красивите коне в идиличната обстановка на етрополския балкан.

Заснемането на видео беше предизвикателство, тъй като направихме три поредни опита за видеозаснемане и при започване на снимките започваше да вали дъжд и се извиваше силна буря. Но всичко това се оказа изключително стимулиращо, като направи сватбената видео сесия още по-емоционална и незабравима. Благодарение на професионалните умения на екипа за видеозаснемане и на отзивчивостта на базата “Болкан Хорсес”, успяхме да заснемем всички кадри, за да запазим тези незабравими моменти.

Изживейте този прекрасен момент на Радостина и Пламен и се потопете в тяхната любовна история, благодарение на видеозаснемането, което помага да се запазят и споделят тези емоции и спомени с вашите близки.

Сватбен трейлър Радостина & Пламен, гр. Монтана
Видеооператор: Сашко Георгиев, Стефан Димиев
Видео сесия: Хотелски комплекс Подковата, Етрополе

Създайте незабравими спомени с видеозаснемане ЮКС Студио!

Други клипове може да разгледате тук

Портфолио