logo

Сватбен филм – 5 причини да наемете видеооператор

5 причини да наемете видеооператор, работни моменти от заснемане на сватбен филм.

Много често сме впечатлени от докосващи душата и емоционални сватбени филми, които имаме късмета да гледаме, и в същото време винаги се изненадваме, че много двойки избират да не наемат сватбен видеооператор.

Добре знаем, че сватбеното видео е допълнителен разход, но ако се вмества в бюджета ви, си заслужава. Ето петте основни предимства на сватбеното видеозаснемане:

  1. Вашият сватбен видеооператор ще заснеме движение и звук.

Снимките ви позволяват да уловите момент във времето, докато сватбеният видеозапис улавя както движение, така и звук. С помощта на сватбено видео можете да чуете дишането на съпруга си по време на церемонията, наздравицата на баща ви и смеха на майка ви. Ще можете да видите първата си младоженска целувка, първия си танц и невероятните танцови движения на баба ви. Можете дори да видите мястото на сватбата от високо с дрон.

Колкото и красиви и артистични да са сватбените снимки, те не успяват да уловят движение или звук, което прави видеото задължително.

  • Сватбените видеоклипове предават емоция.

Много е важно да наемете истински професионалист в тази област, който не само ще заснеме основните ситуации от вашата сватба, но и ще ги монтира, за да създаде емоционален и трогателен филм. Видеото, насложено върху музика, ще разкаже историята на вашата любов от началото до края. Ще се смеете, ще плачете всеки път, когато го гледате – не е ли прекрасно!

  • В деня на сватбата ви няма да видите всичко, но вашето видео ще го направи.

Вашият сватбен ден ще отлети много бързо и за съжаление няма да можете да видите всичко. Например, няма да можете да видите как вашите приятелки нетърпеливо заемат места с надеждата да хванат сватбен букет. Няма да видите свекърва си да пророни сълза, когато кажете „да“. Може да не видите родителите си да танцуват, прегърнати здраво, докато общувате с гостите.

Но видеооператорът може да улови тези моменти на филм и вие ще ги видите така, сякаш наистина ги гледате, и ще видите дори повече моменти, отколкото в деня на сватбата си. Присъствието на видеооператор ще ви даде по-пълна представа за вашето събитие – а това е безценно.

  • Сватбените видеоклипове са лесни за споделяне.

Понастоящем видеооператорите могат да качват сватбени видеоклипове в платформи като YouTube или Vimeo. Позволява ви лесно да споделяте вашите сватбени видеоклипове с любими хора. Вашият видеооператор може също да създава мини клипове (тийзъри), които можете да споделяте в социалните медии.

Това прави наемането на видеооператор идеален вариант за тези с малки сватби или сватби извън града – можете да помогнете на членовете на семейството и приятелите, които не са успели да присъстват, и да изживеят този ден с вас.

  • Можете да гледате вашето сватбено видео отново и отново.

Въпреки че не можете да закачите сватбеното си видео на стената и да го гледате всеки ден, както бихте направили със снимки, или да го поставите на масичката си за кафе като сватбен албум, можете да отделите малко време, за да го прегледате и да накарате спомените да нахлуят.…

Организирайте семейно парти, докато го гледате със семейството си, или го гледайте всяка година на годишнината си. Вашето сватбено видео ще бъде най-добрият спомен и семейна реликва, която ще цените завинаги.

И ако това не е достатъчно доказателство, че трябва да наемете видеооператор, вижте тези мъдри думи от истински, наскоро женени двойки, които са ни оставили своите препоръки:

„Наличието на видеооператор беше нещо, което първоначално не включихме в бюджета си, но решихме да го направим по-късно в процеса. Хареса ни как се получи видеото… и наистина се радвахме, че можем да преживеем деня с нашите приятели и семейство.“

„Ако се съмнявате дали да наемете видеооператор, направете го! Много се радваме, че имаме видеозапис, запечатал любимите ни моменти от церемонията и ресторанта. Денят минава на бърз кадър, много бързо и снимките няма да ви направят същото впечатление, както гледането на специални моменти на запис.”

„Наемете сватбен видеооператор! Дори ако гледате видеоклипа само веднъж годишно, записите на вашето семейство и приятели на най-добрия ден в живота ви са безценни.”

„Една двойка има толкова много работа в деня на сватбата си и ние наистина оценяваме, че имаме видеоклип от церемонията, първите танци, речите и всички малки детайли, които работихме толкова усилено, за да планираме през цялата година преди нашия голям ден. Имаше малки неща, които не забелязах в деня на сватбата ни, защото толкова много неща се случваха и минаваха толкова бързо. Видеото направи тези малки детайли наистина значими.“

Решихте ли, че все пак имате нужда от сватбено видео?

Отидете в страницата ни с видеа, за да видите портфолиото и да изберете Вашият вариант на сватбено видеозаснемане.

Comments are closed.